Bestemmingen
Oostenrijk
België
Nederland
Je huis verhuren
Regio's
Karinthie
Salzburgerland
Steiermark
Tirol
Vorarlberg
Skigebieden
Kitzbuhel-Kirchberg
Lungau & Katschberg
Montafon
Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn
Schladming-Dachstein
Serfaus-Fiss-Ladis
Ski Amadé
Skiwelt WilderKaiser-Brixental
Solden-Ötztal Arena
Wildkogel Arena
Zell am See-Kaprun
Zillertal Arena
Regio's
Ardennen
Henegouwen
Limburg
Luik
Luxemburg
Namen
Vlaams-Brabant
Vlaamse kust
West-Vlaanderen
Regio's
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Limburg
Nederlandse kust
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Zeeland
Zuid-Holland
Bestemmingen

Corona informatie

Code GEEL

Wanneer het reisadvies voor jouw bestemming op code geel staat, kan je vakantie gewoon doorgaan. De overheid vindt je bestemming veilig om naar toe te reizen, dus geen zorgen!

Alle bestemmingen met een geel reisadvies voldoen aan de Europese gezondheidsmaatregelen. Daarom worden deze vakanties niet kosteloos geannuleerd. Bekijk hier alle maatregelen die volgens het Europese protocol bekend zijn gemaakt.

Code ORANJE en Code ROOD

Geldt er op jouw bestemming een code oranje of een code rood? Dan biedt Villa for You je de volgende oplossingen:

  1. Zelfde vakantiehuis, maar op een later moment? We gaan in overleg met de eigenaar kijken of we je verblijf in het vakantiehuis kosteloos kunnen omboeken naar een andere periode. Eventuele meer of minderkosten voor de nieuwe verblijfsperiode zullen dan worden verrekend.
  2. Ander vakantiehuis, maar op een later moment? Uiteraard zullen we altijd proberen dit kosteloos te doen, maar dat kunnen we niet garanderen. Alles gaat in overleg met de huiseigenaar. Je kunt tot 60 dagen voor aankomst je boeking tegen 10% van de reissom omboeken naar een ander vakantiehuis.
  3. Geldt er op je bestemming een inreisverbod of een inreisverbod vanuit het land waar je reist, dan kan je vakantie niet doorgaan. In dat geval annuleren we je vakantie kosteloos en krijg je het geld van ons terug of ontvang je, als je dat liever hebt, een voucher om in de toekomst te gebruiken. We kijken hiervoor maximaal 2 weken vooruit.

Ik wil liever niet op vakantie, wat nu?

Als je besluit dat je liever niet op reis gaat, ondanks dat er geen code Geel, Oranje of Rood is, dan kunnen we je vakantie niet kosteloos annuleren. In de meeste gevallen kunnen we je wel gratis omboeken, naar een later tijdstip in hetzelfde vakantiehuis. Neem dan even contact op met ons Team van Experts.

Wil je annuleren in verband met Corona?

Wij hebben daar begrip voor! Samen met de huiseigenaar willen we zo flexibel mogelijk omgaan met de situatie en hopen altijd een oplossing te vinden. Een oplossing waar iedereen, maar vooral jij als onze gast, tevreden mee bent.

Contractueel gezien kunnen wij als uitzondering, wanneer de huiseigenaren niet flexibel meebeweegt of een alternatief niet mogelijk is, de boeking tot 60 dagen voor aankomst tegen 10% van de reissom annuleren ten opzicht van de standaard 35% annuleringskosten.

Uiteraard vinden wij het belangrijk, dat jij als onze gast, zo veel mogelijk tegemoetgekomen wordt. In de gesprekken met onze huiseigenaren, vertellen wij hen ook, welke twijfels jullie hebben en wat jullie weerhoudt om te boeken. Daarom staat wij voor je klaar om je te helpen in situaties die ontstaan door het Coronavirus. Wij hebben als doel, als het gaat om Corona, niets te willen verdienen. Uiteraard zullen we dit altijd netjes vooraf met je bespreken.

Ontvang bij annulering vanwege het Coronavirus 10% korting op een nieuwe boeking

Lukt het niet om je boeking te verplaatsen naar een latere periode en ben je, vanwege het Coronavirus, genoodzaakt om de boeking te annuleren? Dan ontvang je van ons bij een nieuwe boeking, een korting van 10% van de reissom.
Voorbeeld: Je boekt binnen een jaar na annulering een vakantiehuis van € 600,00 inclusief extra kosten (exclusief borg). Nadat de (aan)betaling is gedaan en de gratis annuleringstermijn is verlopen, krijg je van ons € 60,00 (10% van de boekingswaarde) teruggestort op jouw rekening. Hoe werkt dit?